I denna kurs kommer vi gå igenom både anatomiska och energi-mässiga aspekter på sekvensering och lär oss varför vissa positioner passar bättre ihop och varför andra inte bör praktiseras i direkt anslutning till varandra.

Vi fördjupar vi vår kunskap om sekvensering överlag och vad man bör tänka på när man utvecklar klassupplägg för olika typer av elever så som nybörjare, gravida, avancerade, seniorer med mera men även hur en klass med inriktning på rotationer, bakåtböjningar, framåtfällningar etc. planeras på bästa sätt.

Under utbildningen pratar vi även om vikten av att som lärare ha ett mål och fokus med klassen och undervisningen och hur vi kan använda sekvensering för att uppnå detta mål Som deltagare får du därför en gedigen förståelse olika positioners verkan, både fysiskt, energimässigt, emotionellt och mentalt och hur du kan använda sekvensering för att hjälpa dina elever att utvecklas på ett positivt sätt.

Kursen vänder sig både till yogalärare samt utövare med etablerad och regelbunden praktik som önskar utvecklas. Baskunskaper i anatomi rekommenderas.

Denna kurs är en obligatorisk kurs för deltagare som satsar på en 500-timmars certifiering enligt Yoga Alliance hos Yogayama.

För mer information och boka kontakta https://www.yogayama.com/events_workshop/sekvensering/

NOT A YOGAMAKES MEMBER YET?

When you join you get your personal yoga teacher online with videos (teachings & classes) that cover all aspects of yoga.

7-Day Free Trial