Dagsretreat vid sjön Hjorten

Varmt välkommen att fira första advent med Yoga, samtal, meditation, mat och bastu i den vackra och avkopplande miljön som omger sjön Hjorten.

Vi har äntligen börjat nedräkningen inför jul som är vår favorittid här på Hjorten. Denna tid på året kan både vara glädjefylld och/eller påfrestande på olika sätt. Därför vill vi bjuda in dig till en eftermiddag/kväll med Yoga som fokuserar på återhämtning (terapeutisk, restorative, yoganidra), bastu, mat, samtal och meditation.

Vi börjar dagen med yoga och efter yoga praktiken står Bastun med utsikt över vattnet varm och väntar för dem som önskar en stund i stillhet och avkoppling. Har inte isen lagt sig kan man mellan bastubaden ta ett uppfriskande dopp i sjön.

När alla känner sig klara med Bastubadet serveras en måltid samt jul inspirerat fika. Kvällen avslutas med ett samtal och meditation. Vi vill med denna dag skapa en rum för stillhet, reflektion och samvaron, en plats där du kan återhämta dig inför julhelgen och det nya året.

Detta ingår:

Yoga klass

Samtal

Meditation

Bastu

Middag

Lärare

Kerstin Severin

Kerstin började praktisera yoga 2007 och har sedan dess studerat med flera erkända lärare runt världen. Hon har flera internationella certifikat i många olika yoga-stilar, bl.a Asthanga & Hatha under ledning av Ratheesh Rami, Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga hos Ulrika Berglind, Global yogainstruktör för Tiina Ravelin, Yin Yoga hos Magdalena Macwell och Yin Yoga hos Sarah Powers.  Hon startade Maingat Yoga 2010.

Caroline Westling

Med nästan 20 års erfarenhet av att undervisa i yoga, filosofi och meditation har Caroline undervisat och utbildat yogalärare i många länder.I Sverige har hon arbetat som specialiserad gästlärare på olika lärarutbildningar, hållit offentliga föreläsningar och undervisat i yoga i skolor, fängelser och äldreboenden.Caroline är känd för min äkthet, strukturen i mina klasser, att alltid ha en tydlig anledning till varför jag undervisar i sekvenser på ett visst sätt, och en stark förmåga att undervisa elever individuellt i en grupp och förstå deras unika behov.

Plats: Hjortenbaden Strandvillan

Datum: 3 December

Tid: 15,00–20,00

Pris: 65 €

NOT A YOGAMAKES MEMBER YET?

When you join you get your personal yoga teacher online with videos (teachings & classes) that cover all aspects of yoga.

7-Day Free Trial