Varmt välkommen att tillbringa en eftermiddag med yoga, gongbad, mat och bastu i den vackra och avkopplande miljön som omger sjön Hjorten.

Vi börjar eftermiddagen med en yogaklass. Första delen av klassen fokuserar vi på den fysiska praktiken och avslutar i mera stillhet genom yin yoga.

Efter yogapraktiken står en varm bastu med utsikt över vattnet och väntar för den som önskar en stund i stillhet och avkoppling.

När alla känner sig klara med bastubadet serveras en måltid, där vi kan umgås och samtalar tillsammans. Kvällen avslutas med ett helande gongbad.

Detta ingår:

Yoga klass

Gongbad

Bastu

Middag

 

Lärare

Kerstin Severin

Kerstin började praktisera yoga 2007 och har sedan dess studerat med flera erkända lärare runt världen. Hon har flera internationella certifikat i många olika yoga-stilar, bl.a Asthanga & Hatha under ledning av Ratheesh Rami, Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga hos Ulrika Berglind, Global yogainstruktör för Tiina Ravelin, Yin Yoga hos Magdalena Macwell och Yin Yoga hos Sarah Powers.  Hon startade Maingat Yoga 2010.

Caroline Westling

Med nästan 20 års erfarenhet av att undervisa i yoga, filosofi och meditation har Caroline undervisat och utbildat yogalärare i många länder.

I Sverige har hon arbetat som specialiserad gästlärare på olika lärarutbildningar, hållit offentliga föreläsningar och undervisat i yoga i skolor, fängelser och äldreboenden.

Caroline är känd för min äkthet, strukturen i sina klasser, att alltid ha en tydlig anledning till varför hon undervisar i sekvenser på ett visst sätt, och en stark förmåga att undervisa elever individuellt i en grupp och förstå deras unika behov.

Plats: Hjortenbaden Strandvillan

Datum: 1 oktober

Tid: 15.00–20.00

Pris: €65

Begränsade platser till 10st. Anmälan är bindande och du reserverar din plats genom att betala avgiften.

Varmt välkommen!

 

NOT A YOGAMAKES MEMBER YET?

When you join you get your personal yoga teacher online with videos (teachings & classes) that cover all aspects of yoga.

7-Day Free Trial